20 Aralık 2011 Salı

ViaTight Vajina Sıkılaştırıcı krem

Dünyanın en ünlü cinsel kozmetik firmalarından Cobeco, vajina daraltıcı ürünü Viatight kremi, 2008 yılında tüketicilerle tanıştırdı. Bugüne kadar binlerce kullanıcısı olan Viatight ’ın müşteri memnuniyeti çok yüksek…

Doğum yapan bayanların veya geniş vajina sıkılaştırıcı krem ya sahip olan kadınların vajina sıkılaştırıcı genişliğini daraltan bu krem ilişki sırasında erkeğin ve kadının daha çok zevk almasını sağlar.

Viatight uygulanmasından sadece birkaç dakika sonra vajina duvarlarının daralmaya ve sıkılaşmaya başlar. Sonuç olarak her iki partner de daha yoğun bir cinsel haz hisseder.

Viatight, güvenli ve doğal içeriklerden oluşur. Temel etken maddesi bir tür yeşil çay olan ve insan vücudu için çok yararlı olan Sencha’dır. Sencha’nın kas ve cilt dokusunu %30-%50’te varan oranlarda sıkılaştırdığı gözlemlenir. Viatight’daki sıkılaştırıcı etkiyi sağlayan tanin’dir. Tanin, çay ve şarap gibi sıvıların karakteristik tat ve kokusunu sağlayan maddedir. Koyu bir çay içtiğinizde ağzınızdaki doku büzülür. Benzer etki vajinada yaşanır.

Viatight’ın diğer önemli etken maddesi hamamelis virginiana dır. Hamamelis virginiana özü günümüz kozmetik ürünlerinde cildi sıkılaştırıcı krem ve kırışık giderici olarak kullanılmaktadır.

Günümüzde vajina daraltıcı krem estetik operasyonlar yapılıyor. Bu operasyonların sonuçları memnun edici olsa da, maliyetli ve sancılı bir süreç kişiyi bekliyor. Oysa artık operasyona gerek duyulmadan bu sorunu çözmek mümkün… Cobeco Viatight, krem formundaki doğal içeriklerden oluşan özel formülü ile kısa sürede vajinada gözle görülür daralma ve sıkılaşma sağlıyor

Vajina bölgesinin geniş olması kadının yapısından kaynaklanabildiği gibi ilerleyen yaş ve normal doğuma bağlı olarak da gelişebiliyor. Vajina kaslarının gevşemesi, cinsel ilişki sırasında önemli bir sorun haline gelebiliyor. Özellikle doğumdan sonra düzgün onarılmayan yırtıklar nedeniyle genişleyen vajina küçültücü , kadın ile partnerinin cinsel ilişkiden haz almasını engelliyor. Bunun sonucunda kadın zamanla özgüvenini yitirebiliyor ve cinsel yaşamdan uzaklaşabiliyor.

Sevişmekten kaçınan veya cinsel ilişkiden yeterince haz alamadığından yakınan kadınların sorunlarının altında yatan en önemli nedenlerden biri, cinsel organlarıyla ilgili estetik kaygıların olması. Özellikle doğum sonrası genişleyen vajina, hem kadınların hem de partnerlerinin cinsel ilişki sırasında yeterince haz almalarını engelliyor. Üstelik sorun sadece bununla da kalmıyor; kadınlar, genişleyen vajinaları yüzünden idrar kaçırma gibi sağlık problemleriyle de karşı karşıya kalabiliyor. Hal böyle olunca da zamanla cinsel ilişkiden soğuma, hatta takıntı veya anksiyete gibi ciddi sorunlar da ortaya çıkmaya başlıyor. Oysa sağlıklı ve mutlu bir birlikteliğin yolu, öncelikle insanın kendine duyduğu özgüvenden geçiyor. Partneri tarafından beğenildiğini hissetmek de cinsel yaşamda önemLi bir rol oynuyor.

Günümüzde vajina daraltıcı estetik operasyonlar yapılıyor. Bu operasyonların sonuçları memnun edici olsa da, maliyetli ve sancılı bir süreç kişiyi bekliyor. Oysa artık operasyona gerek duyulmadan bu sorunu çözmek mümkün… Cobeco Viatight, krem formundaki doğal içeriklerden oluşan özel formülü ile kısa sürede vajinada gözle görülür daralma ve sıkılaşma sağlıyor.

Ürün özel bölgelerde hassasiyet, kaşıntı, tahriş vb etkiler yaratır mı?

Hayır. Hassas bölgeler için özel olarak formüle edilmiş olan Viatight, istenmeyen yan etkiler yaratmaz.

Etkiyi görmek için ne kadar süre kullanmalıyım?

İlk kullanımla beraber etkileri gözlemlemeye başlarsınız.

Etkisi kalıcı mıdır?

Kalıcılık durumu kişiden kişiye değişebilir. Dönemsel olarak ürünü kullanarak vajina bölgesinin sürekli sıkı ve dar kalmasını sağlayabilirsiniz.

Maksimum ne kadar süre kullanabilirim?

Cilt durumunuza ve probleminizin yoğunluğuna göre ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hamileler ürünü kullanabilir mi?

Hamilelikte cilt durumu değişebileceğinden dolayı hassasiyet oluşmaması için kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

Anal bölgede kullanabilir miyiz?

Kullanılmasında sakınca yoktur. Anal ilişkiden dolayı bu bölgede genişleme bulunyorsa kullanılabilir.

Kullanım Şekli: Viatight’ı cinsel ilişkiden 10-15 dk önce vajinal duvarlara masaj yaparak uygulayın. Dakikalar içinde daralma ve sıkılaşma etkisini gösterecektir.

Düzenli kullanımla beraber etkisi artar. Vajina dokusu gün geçtikçe sıkılaşır ve daralır. Ciltte sarkma oluşmaz.

</DIV> </DIV>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder