19 Aralık 2011 Pazartesi

Grayban Saç Bakım Spreyi saç beyazlamasına çözüm

GRAYBAN Kesinlikle saç boyası değildir!
Grayban Sprey, Amerika ve Avrupa'da yüzbinlerce erkek ve bayanda saç bakım rengi problemine çözüm olmuştur. Üstelik şimdi Grayban "200 ml." ekonomik ambalajında.
Bağımsız Spincontrol laboratuarlarında 2002 yılında test edilmiş ve etkisi kanıtlanmıştır. Dünya piyasasında 10 senedir satılan kendini kanıtlamış bir marka ve üründür.
Saç Neden Beyazlar?
Saç teli, ortası boş olan ve içinde melanin denilen boya pigmentleri bulunan bir tüpten başka bir şey değildir. Genç yaşlarda bu boşlukta saça renk veren melanini bir arada tutan bir sıvı vardır. Yaşlandıkça derimiz saçlarımızı ve vücudumuzdaki diğer kılları eskisi gibi sağlıklı olarak üretemez. Kılların ortasındaki sıvı kaybolur, boya hücreleri de tutunamadığından sadece hava kalır. Saçlar boyasız hale gelir, beyazlayan saçlar renge yani asıl rengine dönüşür. Bütün saçlarımızın beyaza dönüşme süreci 10 ila 20 yıl sürebilir. Ama bazı insanlarda genlerle ilgili bir durumda olabilir. Irsi dediğimiz bu durumda kalıtsal faktörler büyük rol oynar.
Grayban İçeriğinde Neler Var?
Water (aqua), Propylene Glycol, Triethanolamine, Glycolic Acid, Sulfur, Bismuth Citrate, Fragrance (parfum), Panthenol, Polysorbate 20, Hydroxycitronellal, Limonene, Linallol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Inone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Grayban Neden Farklı Bir Üründür?

    Kurşun, asetat ve zararlı kimyasallar içermez. Her renkteki saçın beyazlaması uygulanabilir. Melanin üretmek için saç beyazlaması doğal proteini kullanarak saçın kendi doğal rengine kavuşmasına yardımcı olur. Özel bir uygulama gerektirmez. 200 ml. sprey formdaki şişesi ile saça püskürtülerek kolayca uygulanır. Uzun süre kullanımı ile ekonomik bir üründür. Rahatsız edici kokusu yoktur ve ürünün saça uygulandığı fark edilmez. Boya değildir, kıyafetlerde ve yastıklarda leke bırakmaz. Saçın hacim, canlılık ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur. Saça zarar vermez, yağlanmasına sebep olmaz ve cildi tahriş etmez. Günlük düzenli kullanımda ortalama 3-4 hafta içinde etki etmeye başlar. İstenilen sonuç elde edilene kadar uygulandıktan sonra ara sıra periyodik olarak kullanılması saçın doğal ve genç görünüşünün devam etmesi için yeterlidir. Fransa'da yerleşik bağımsız Spincontrol laboratuarlarında 2002 yılında test edilmiş ve etkisi kanıtlanmıştır. </LI>

Grayban Nasıl Kullanılır?
Her kullanımdan önce şişeyi iyice çalkayın.
Losyonu sadece kuru saça uygulayın ve saçınızda uygulayacağınız alan yeterince ıslanacak şekilde saç beyazlamasına çözüm diplerine yedirin.
Ürünün etkisinin tam olarak görülebilmesi ve kalıcılık sağlayabilmesi için en az 2 şişe kullanılması önerilmektedir. İlk şişede günde 2 defa yapılacak uygulama üründen daha kısa sürede netice alınmasına yardımcı olur. İkinci şişede günde bir defa kullanım istenilen sonuca ulaşmak için yeterli olacaktır. Yıllar sürecek bir etki için ise 3 şişe kullanılması uygundur. 3. şişede ise haftada 2 defa uygulama yapmak yeterli olacaktır.
İstediğiniz sonuca ulaşana kadar uygulamaya devam edin, daha sonra haftada iki güne indirerek saçınızın doğal rengini koruyun.
Grayban kullanıldığı süre içerisinde saçların boyatılmaması, saç jölesi, köpük, briyantin ve benzeri saç ürünleri kullanılmaması tavsiye edilir.
Boyalı saçlarda kullanılır.
Uyarılar

    Ürünün etki süresi beyaz saçlara çözüm laşmış saçların yoğunluğuna, yaş ve kalıtımsal özelliklere göre farklılık gösterebilir. Metabolik veya bahsi geçen diğer hastalıklar nedeni ile saçları beyazlamış kişilerde kullanımı önerilmez. Alkol ve sigara kullanan veya kullanmış olan özellikle siyah saçlı kişilerde vücutta biriken toksinler nedeni ile saçın kendi rengine dönmesi aşamasında geçici olarak saçta sarılaşma görülebilir. Kafa derisinde hassasiyet ve/veya açık yara varsa ürün kullanılmadan önce mutlaka uzman bir doktora danışılması gerekir. Saç derisi dışındaki kirpik, kaş ve vücut tüylerini renklendirmek için kullanılmaz. Kesik, yıpranmış ve bozuk cilde uygulanmaz. Cildin tahriş olması durumunda ürünün kullanımının bırakılması gerekir. Tüm spreylerde olduğu gibi, göze temasından kaçının. Göze temas ederse bol soğuk su ile yıkayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder