13 Aralık 2011 Salı

BIONCE Ozon Yağı zinde mağaza

Ozon yağı Nedir?
Bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku gidericidir. Güneşin ultraviyole  ışını ve yıldırım anında ortaya çıkan elektrik arkları ile oluşan ozon yağ dünyanın etrafında koruyucu kalkan olarak canlıları güneşin radyasyon etkisine karşı korur.

Yıldırımlar sonucunda oluşan ozon trapisi havayı temizler. Yükseltilerde ve deniz kenarlarında taze hava kokusu diye içimize çektiğimiz havada bu hissi yaratan yıldırımlar sonucunda meydana gelmiş olan ozondur.

Günümüzde ozonun birçok faydasından yararlanmak amacıyla ozon üretim teknolojileri geliştirilmiştir ve ozon terapi Almanya, Fransa, Kanada, Rusya ve Japonya gibi birçok ülkede kabul görmüştür. Bu ülkelerde sadece ozon terapi yapan binlerce klinik vardır.
Bazı yabancı araştırma firmalarının yapmış olduğu araştırmalar neticesinde ozon yağı şu alanlarda kullanılmaktadır:

    Genç görünüme, Bölgesel sorunların giderilmesine, Cildin yumuşatılmasına, Cilt kırışıklıkları ve kusurlarının azaltılmasına, Cilt elastikiyetinin artmasına ve cildin sıkılaşmasına, Vücutta birikmiş fazla toksinlerin atılmasına yardımcı olan bir üründür. </LI>

Ozon yağı insanların, karın, bel, basen ve kalça bölgelerindeki fazla ozon yağları azaltmak için uyguladığı bir yöntem haline gelmiştir.

    Yağ Nasıl Ozonlanır?
    Zeytinyağı ozonu yıllarca içerisinde tutabilir. Ozonlanmış yağ cilde uygulandığı zaman cilt hastalıkları üzerinde çok olumlu etkiler göstermiştir. Özellikle yanıklarda bu etki çok fazladır. Kesinlikle sizi incitmez ve büyük olasılıkla mükemmel sonuçlar yaratabilir.

    Dünyada pek çok Ozon Terapi merkezlerinde kullanılmakta olan bu yağ pek çok hastalığın ozon tedavisi nde yardımcı unsur olarak kullanılmaktadır. Hastalıkların yanı sıra estetik ve kozmetik sektöründe de pek çok ürünün hammaddesi olarak bu yağdan faydalanılır.

    Ozonlanmış Zeytinyağı Nasıl Kullanılır?
    Uygulanmak istenen bölgenin temiz olmasına özen gösterilerek pamuk yardımıyla ince bir tabaka halinde sürülür. Bu uygulama günde 3-4 defa uygulanabilir.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder