21 Aralık 2011 Çarşamba

NOZZPLUS Göğüs Bakımı İçin Bitkisel Karışım

Güzel göğüslere sahip olmak her kadın için önemlidir. Dişiliğin simgesi olan göğüsler ne kadar dolgun ve dik olursa o kadar muhteşem gözükür. Destekli sütyenler bu konuda kadınların en büyük yardımcısıdır. Ancak sadece geçici ve anlık çözüm sunarlar. Göğüs büyütücü
Oysa artık geçici yöntemlere gerek yok... Destekli sütyenler olmadan da her daim harika göğüs dikleştirici sahip olabilirsiniz. Estetik ameliyatlara da gerek yok... Tamamen doğal içeriklerden oluşan NozzPlus, bitkisel formülü ile sağlıklı ve pratik bir göğüs bakımı sunar.
NozzPlus Etkileri
İçerdiği fito-östrojenler (kadınlık hormonuna benzer etki sağlayan bitkiler) sayesinde doğal yollardan göğüsleri dolgunlaştırır, hacim kazanmasını sağlar. Sarkan cildi toparlar, göğüslere dik ve şekilli bir görünüm sunar.

NozzPlus Kullanımı nozz plus
Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, nohut tanesi kadar miktardaki krem ile göğüslere masaj yapılır. 2 dk masaj yapılması yeterlidir. Göğüs sıkılaştırıcı lere masaj dıştan içe ve aşağıdan yukarıya doğru yapılmalıdır.  nozzplus
İstediğiniz boyutlara ulaşana kadar kullanmaya devam edebilirsiniz.
Yan etkisi bulunmamaktadır.

Cildi tahriş eder mi? Yan etkisi var mıdır?
Hayır kesinlikle tahriş etmez. Aksine cildi yumuşatır, nemlendirir. Zararlı kimyasal maddeler içermediğinden dolayı yan etkisi bulunmaz.
Hassas cilde sahip kişiler kullanabilir mi?
Evet, hassas cilt dahil tüm cilt tipleri için idealdir.
Ne kadar süre kullanılınca sonuç alırım?
Sonuçlar kişiye göre değişir. Genelde ortalama 1 kutu kullanımda gözle görülür etki sağlar. kalıcı etki için 3 kutu kullanılması önerilir.
En fazla kaç beden büyüme sağlar?
3 kutu kullanımda 2 bedene varan büyüme sağlar.
Ürünü kullanmayı bırakınca göğüslerim tekrar küçülür mü?
Hayır NozzPlus uzun süreli kalıcı etki sağlar.
Hamileler ya da emzirenler kullanabilir mi?
Hamile ya da emziren kişilere önerilmez. Cilt hassasiyet yaratabilir. Buna rağmen kullanmak istenirse önce küçük bir bölgede test edilip kullanılması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder