20 Aralık 2011 Salı

NOZZPLUS Göğüs Bakım Kremi fırsat

Nozzplus Göğüs Bakım Kremi, göğüs büyütücü bakımı ve sarkıkları gidermek için tasarlanmıştır. Tamamen doğal bitkisel yağlardan imal edilmiştir.

Dolgun ve şekilli göğüsler her bayanın hayalidir. Özellikle küçük göğüslü bayanlar daha büyük göğüslere sahip olmak isterler. Elbise ve bikini içerisinde güzel görünebilmek için geçici kremlere, destekli sütyenlere başvururlar. Bayanlar göğüslerinizi kendi çabanızla büyütmek istediğinizde bunun çoğunlukla imkânsız veya en azından çok zor olduğunun farkına varırsınız; zira göğüs hacmi adipoz dokusu denilen, deri altı yağ dokusuna bağlıdır.

Göğüs dikleştirici şekil ve hacim veren adipoz doku miktarını arttırmak için daha çok yemek yemelisiniz (daha çok kalori almak). Harcanılandan daha çok kalori aldığınızda fazladan elde edilen enerji vücut tarafından yağ olarak depolanır.

NOZZPLUSS NE GİBİ ETKİLERDE BULUNABİLİR?

    Göğüse hacim katıp büyütebilir. Hücre dokularını geliştirebilir. Zamansız yayılmış veya sarkmış göğüsleri toparlayabilir. Göğüsün sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlayabilir. Göğüs bölgesindeki kan dolaşımını düzenleyebilir. Östrojen dağılımını düzenleyebilir.

NOZZPLUS NASIL KULLANILIR?

    Her kullanım anında 1-2 gram yani bir fıstık büyüklüğünde olmak üzere sabah ve akşam bir kere kullanılır. Kremi, göğüslerimize saat tersi yönünde sürün. Kremi iyice yedirdikten sonra 5 dakika boyunca göğüs büyütücü krem masaj yapın. İstediğiniz boyut ve sıkılık oluşana kadar kullanabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemler için 5 dakika ayırmanız yeterli! </LI>

NOZZPLUS Kimlere Önerilir?

    Simetrik olmayan (hypogenesis) veya düz göğüs dikleştirici krem lere sahip olanlar. Sarkık, gevşek ve biçimsiz ve emzirmeden sonra siyanoz areola olmuş göğüsler. Kilo verdikten sonra sarkan ve gevşekleşen göğüsleri olan bayanlar. Hormon içermediğinden ergenlik dönemini geçmiş, göğüs bakımı na önem veren tüm kadınlara önerilir.

NOZZPLUS Kimlere Önerilmez?

    Emzirme döneminde ve karaciğer, böbrek ya da göğüs büyütücü kremi hastalığı olan insanlara önerilmez. Hassas ciltli ve cilt hastalığı olan insanların kullanması sakıncalıdır. Fazla kullanımı zarar vermemekle beraber aşırı kullanımı önerilmemektedir. NOZZPLUS'ın İçeriğinde Neler Var?Karabiber, portakal, papatya, ısırgan, adaçayı, soya, tarçın, anoson, çuha çiçeği, okaliptus extractları, stearyl alkol, glyceryl stearate se, cyclomethicone, ceteareth- 25, dimethicone, di c 12- 13 alkyl malate, c 12- 13 alkyl octanoate, gliserin, carbomer, vitamin A-B, neolan mxp, de ionized water

Dekolte bölgesi ve hassas göğüs bölgesi için kullanabileceğiniz özel bir üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder