12 Aralık 2011 Pazartesi

Bitkisel Sağlık Ürünlerinin Tek Adresi Zindemagaza.com

Merhaba arkadaşlar site bir web sitesini tanıtmak istiyorum.

200 yılından bu güne internet üzerinden “güzellik, kozmedik, sağlık, cinsel sağlık ve bay – bayan kişisel bakım ürünleri” satış ve pazarlama hizmetini sunuyor. İnternet alışveriş siteleri yani Elektronik Ticaret siteleri de bu kolaylıkların önemli olanlarından biri. Zinde Mağaza internet hayatımıza kolaylık katmaya devam ediyor.  Satış pazarında dürüstlük, saygı ve kalitesinden kesinlikle ödün vermeyen zinde mağaza müşterilerinin istekleri doğrultusunda ürünlerini listelemektedir. İnternet sitemizde bulunan bitkisel ürünler ‘in tamamı müşterilerimizin isteklerine göre şekillenmektedir.

Sağlık Ürünleri satış sitemiz ve güzellik sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri çok yakından takip etmektedir, sitemizde yaklaşık 1000’e yakın ürün bulunmaktadır bu ayrıcalığı size yaşatan zinde mağaza Türkiye’ye sağlık sektöründe en geniş ürün yelpazesi bulunan ender firmalardan birisidir.Zinde mağaza müşteri memnuniyetini herzaman ön planda tutmayı hedef olarak belirlemiş yenilikçi ve yaklaşımcı bir ekiptir.

Yaşam kalitesini artırmak ve sağlığınızı iyileştirmeye yönelik yüksek kaliteli doğal bitkisel genel sağlık ürünlerini ve cinsel sağlık ürünlerini tüm dünyaya tedarik etme konusunda uzmanız. Aşağıda belli başlı ürünlerimizi listeliyoruz.

ViaTight: Vajina Sıkılaştırıcı Dünyanın en ünlü cinsel kozmetik firmalarından Cobeco, vajina daraltıcı ürünü Viatight kremi, 2008 yılında tüketicilerle tanıştırdı. Bugüne kadar binlerce kullanıcısı olan Viatight’ın müşteri memnuniyeti çok yüksek.

NOZZPLUS: Göğüs bakım kremi, göğüslerin diriliği ve sarkıkları gidermek için tasarlanmıştır. Tamamen doğal bitkisel yağlardan imal edilmiştir.

 

İnternetten yapılan alışverişlerde bir çoğunda tüketicilerin orjinal olmayan ve faturasız ürünler alıp maduriyerleriyle çok sık karşılaşır olduk. Zindemagaza.com sayesinde faturasız orijinal olmayan ürün alma riskinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Alışverişlerinizde kargo ile beraber fatura ve ambalaj size ulaştırılmaktadır. Ürün satışından sonra ki süreçlerde Zinde mağaza satış sonrası hizmetiylede ürününün yanındadır ürün siparişinden sonra ürün kullanımı ile alakalı tüm sorularınızı destek hattımızdan öğrenebilirsiniz. Zinde Mağaza Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için sizlere Türkiye’nin her yerinden 444 27 34 nolu telefondan 7/24 destek sağlamaktadır.

 

Zinde Mağaza sağlıklı bir yaşam diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder