19 Aralık 2011 Pazartesi

StarWhite Renk Açıcı krem

Vücudumuzdaki özel bölgelerin estetik görünümü, cinsel yaşamımızı büyük ölçüde etkiliyor. Bu bölgelerde hijyen ne kadar önemliyse, estetik de aynı ölçüde büyük önem taşıyor. Cinsel yaşamda erkeklerin bayanlardan daha fazla görselliğe önem verdiğini düşünürsek, partnerlerinin cinsel organlarının estetik görünmesi onlar için de çok önemli…

Hem fizyolojik hem psikolojik sorunlara yol açabilen görünüm ve şekil bozuklukları, kişinin özgüvenini azaltıyor, cinsellikten maksimum düzeyde keyif almasını engelliyor.

Oysa bazı sorunları ortadan kaldırmak aslında çok kolay…

STARWHITE

Hassas Bölgeler için Renk Açıcı Krem

Cilt kararmaları rengini açan ve renk dengesizliğini düzenleyen formül

Vajina beyazlatıcı, genital, anal bölgelerde ve koltuk altı kararması oluşan renk dengesizliğini ve kararmayı ortadan kaldırarak güzel bir görünüm sağlar. Özel bölgelerinize anında ışıltılı bir görünüm kazandırır, özgüveninizi arttırır. Doğal içeriklerden oluşur, hassasiyeti azaltan besleyici özellikler taşır.

Cildin rengini dengeleyen meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit, hassas bölgeler için uygun beyazlatıcı krem bir Alfa Hidroksi Asit türü olan laktik asit ve sitrik asit, Star White kremde bulunan renk açıcı doğal maddelerdir. İçeriğindeki Aloe ise cilt renk açıcı krem nemlendirir ve hassasiyeti giderir.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam problemli bölgelere uygulanır. Temiz cilde uygulanması etkisini arttırır.

Ambalaj: 50 ml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder