6 Şubat 2012 Pazartesi

Zevkli arkadaş ara

hayatı daha dolu yaşamanın zamanı geldi. Sizde güzel birliktelikler için arkadaşlık siteleri, arkadaşlık sitesi ile tanışarak bayan arkadaş, zevkli arkadaş, bayan arkadaş arama, erkek arkadaş bul yöntemiyle hayatın tanımadığınız yanlarını keşfedin. Kadın arkadaş bul, özel bayan arkadaş, garanti arkadaş ile sizde ikinci baharınızı yaşayın.
Kadınlar aynı anda birden çok şeye yoğunlaşabilirler. Mesela aynı anda birçok işi yapabilirler. İhmal etmezler. İhmal edilmekten de hoşlanmazlar. Birçok sevgiyi de yüreklerinde taşırlar. İnsanların sevgi anlayışı, hoşlandıkları şeyler de birbirinden farklıdır. Bu yüzden kadınlar ya da erkekler ne ister değil de, sizin ilgilendiğiniz şahsın ne istediği, nelerden hoşlandığı, onun nasıl mutlu olabileceği önemlidir. Arkadaşlık siteleri de size bu konuda yardımcı olacaktır. Bir kadın sizi gerçekten sevip, değer vermişse kendisi istemediği sürece o ilişkiyi bitirmeniz çok zordur. Kadın aslında bilgedir. Ama çoğu zaman bilgeliğini gizlemeyi ve sizin istediğiniz gibi davranmayı çok iyi bilir. Çünkü kadının doğasında gizlemek vardır. Arkadaşlık sitesi ile sizde kadınların bütün özelliklerini keşfedin.
İnsanların sevdiklerinin ruhuna dokunmayı bilmeleri gerekir. Büyük bir hızla gelişen toplumumuzda geçmişten gelen bazı kalıplaşmış alışkanlıklar da artık değişiyor. Ve bizim toplumumuzun “erkek aldatır” kuralı da artık değişiyor. Eskiye oranla kadınlar da daha güçlü. Erkeklerin bayan arkadaş aradıkları kadar bayanlar da erkek arkadaş arayabiliyorlar. Şimdi bir düşünelim arkadaş çevremizde en az kaç hemcinsimizden eşini aldatan kişileri duyduk. Muhtemelen azımsanmayacak kadar da çoktur. Çevremizde bizi mutlu eden, bizi düşünen birileri olsun isteriz. Hayata rengârenk bakan zevkli arkadaşlar olsun isteriz.
Seneler boyunca Türk toplumunun ataerkil yapısı değişmemiş ve kadınlar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeye devam etmiştir. Bayan arkadaş arama ya da beğendiğimiz insanı tanıyarak birlikte olmak çok sordu. Çok iyi karşılanmıyordu. İçin de bir şekilde ikinci plana atılmış, ezilmiş, kendini ezdirmeyeni ise aileden ve toplumdan dışlanan kadın ise erkek arkadaş arama bir kenara bir erkekle göz göze geldiğinde kötü gözle bakılıyordu. Yenidünya düzenine ayak uydurup kendini eğiterek hem sosyal hem de psikolojik olarak ayakta durmaya başladığında güçlenen kadınlar daha özgür yaşamak için hep mücadele verdiler.
Kadın arkadaş bulmak şimdi çok daha kolay hale geldi. Gelişen teknoloji sayesinde insanlar daha kolay iletişim kurmaya başladı ve insanlarla tanışmak, sohbet etmek için kırk taka atmaya gerek yok. Çağımız da iletişim çağı olduğu için insanlar zaten hayatlarını iletişim sayesinde devam ettirmektedirler. Özel bayan arkadaşlar ile de daha canlı ve pozitif bir hayat süreceksiniz. Ve garanti arkadaş ile hayatın keyfini çıkaracaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder