28 Şubat 2012 Salı

Yeni arkadaşlık sitesi Yehju

Hayat devam ederken insanlar geriye dönüp baktığında kendilerini savaştan çıkmış gibi yorgun hissedebilirler. Bu nedenler de kendilerine yeni arkadaş ve arkadaşlıklar kurmak ister. Arkadaşlık siteleri tam da bu noktada size yardımcı olur. Bayan partnerlere ve kendinize şans verme zamanı geldi. Sizde aradığınız dul bayanları, arkadaş arıyorum sitelerinden bulabilirsiniz.

Ayrılıklar her dönemde insanın canını yakar. Bitti demek ve artık nokta koymak zordur. Diliniz söyler ama buna aklınız bile inanmaz. Kendinizi savaştan çıkmış gibi yordun, bitkin ve kırılmış hissedebilirsiniz. Bu dönemlerde hayatı elden bırakmamak en doğrusu olur. Ne olursa olsun hayatı en güzel şekilde yaşamak gerekir. Yeni arkadaşlar tanıyarak kaldığınız yerden devam etmek yerine evlilik sitelerinde yepyeni bir hayata merhaba! Diyebilirsiniz. Canınız sıkılır, hiçbir şey yapmak istemezsiniz. Sözün bittiği yere de gelebilirsiniz.

Hiç kimseyle görüşmeden, tek kelime etmeden günlerce eve kapanmak istersiniz. Ama arkadaşlık sitesi güzel şeydir. İnsanın en zor zamanlarında yanında bir arkadaşının olması, insana güç verir. Arkadaşlık sitelerinde kendinize en uygun arkadaşı bularak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açabilirsiniz.

En güzeli de bir çok bayan partner arasından size en uygun olabileceğini düşündüğünüz, arkadaş arayan bayanlarla tanışarak güzel ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. En çok üç şey yorar insanı: Affetmek, içi yanarken susmak ve olmayacağını bile bile hala onun için çabalamak.

Ama hayat insanlara şunu öğretmeli olmuyorsa hiçbir şekilde zorlamayacaksın. Olacağı varsa zaten her şekilde olur. Hataları çok olan bir insanı tekrar tekrar affetmek ve aynı hataların tekrarlandığını görmek, her şeye en baştan başlamak yıpratır insanı. Evet, kendime doğru düzgün yalansız, dolansız bayan arkadaş arıyorum diye düşünebilirsiniz.

Herkeste bunu ister. Ama siz artık istemekle kalmayın hemen kendinize arkadaşlık sitelerinden uygun olanlarla tanışın ve dul bayanlar ile hayatınıza renk katın. Bir söz vardır: aşk en güzel bir kadına yakışır. Siz karşınızdaki insana değer verin ve bunu hissettirin bir bayan arkadaş ne olursa olsun karşılığını verir ve mutlu etmek için her şeyi yapar.

1 yorum:

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var .0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil