26 Ocak 2012 Perşembe

Kadın Doğum Doktoru

KLİNİĞİMİZDE YAPILAN UYGULAMALAR

    Gebelik takibi (Konusunda deneyimli doktorlarımızla gebeliğinizin her döneminde bebeğinizin gelişimini, annenin sağlık durumunu birlikte takip ediyoruz.)
    Riskli gebeliklerin takibi (Erken doğum, Gebelikte hipertansiyon, Gebelikte şeker hastalığı, tekrarlayan gebelik kayıpları artık Ankara Kliniks kadın doğum uzmanı Kliniğimiz ile takip altında)
    Fetal anomali taraması (Profesyonel görüntüleme teknikleri ve Dört boyutlu ultrason cihazlarımızla bebeğinizin her döneminde gelişmesini takip edebilirsiniz. Kliniks her zaman en son teknolojik tıbbi cihazları kullanmaktadır.)
      4D ultrasonografi    (4 boyutlu ultrasonografi)  II. Basamak (detaylı) ultrasonografi Doppler (renkli) ulltrasonografi
    NST ( Non reaktif test) (Bebeğinizin kalp atışlarını dinleyip iyilik durumunu ön görebiliriz.)
    Doğum sonrası anne eğitimi
    Kısırlık ( kadın ve erkek infertilitesi ) tetkik ve tedavisi
      İnseminasyon (aşılama) tedavisi IVF(tüp bebek) tedavisi (dış merkez ile anlaşmalı olarak yapılmaktadır)
    Menapoz taraması ve tedavisi
    Jinekoestetik cerrahi (Doğum sonrası oluşan vajinal sarkma, açılma, epizyotomi yara izleri büyük ve küçük dudakların asimetrik yapılanması durumunda uygulanan estetik cerrahidir. (yeniden yapılandırma cerrahisi))
    Rahim ağzı yara teşhis ve tedavisi
    Rahim ağzı kanseri taraması ve aşı ile ilgili danışmanlık (Rahim ağzı kanseri erken tanı ile erken teşhis edilebilir ve zamanında yapılan tedavi ile kanserin önüne geçilebilir. Yıllık yaptıracağınız rahim ağzı smear testi ile hem kontrollerinizi yaptırabilir hemde koruna bilirsiniz. Rahim ağzı kanseri aşısı ise bu gün için dünyada etkinliğin ispatlanmış cinsel ilişki öncesinde yapılması şiddetle tavsiye edilir hale gelen bir tıbbi uygulama olmuştur. Tüm kadınlarımıza ve gençlerimize zamanında aşılanmalarını öneriyoruz)
    Vaginismus, cinsel istek bozukluklarının tedavisi (uzman jinekolog ve deneyimli psikolog öncülüğünde )
    Cinsel yol ile bulaşan hastalıkların tanı ve tedavisi (kadın - erkek )
    Hymenoplasti (Kızlık zarının yeniden onarılması ile sağlanan tedavidir. Böylece hayatın bir döneminde kişiyi psikolojik strese sürükleyen yaşanmışlıklar kızlık zarı dikimi yolu ile tüm hayatını etkileyen bir hata olmaktan kızlık zarı tamiri yolu ile çıkarılabilir.)
    Adet düzensizliği ve yumurtlama bozukluklarının tedavisi
    Anormal kıllanma (hirsutizm), sivilce (akne) tedavisi
    İdrar kaçırma ( inkontinans) tedavisi
    Gebelikten korunma yöntemlerinin danışmanlığı ve hastaya özel yöntemlerin uygulanması
    Laboratuar  hizmetleri (Dış Merkez Anlaşmalı)

Kliniğimiz Kliniks tescilli markası adı altında Ankara'nın en merkezi yerinde değerli hastalarımıza profesyonel ve sağlıklı hasta dostu hizmet vermektedir. Ankara kadın doğum doktoru kliniği olarak jinekoestetik ve cinsel işlev bozukluklarınızda da hizmet sunarak önemli bir ihtiyaca cevap vermektedir. Kadınların öz güven problemlerine yol açan genital estetik problemleri rejuvenasyon uygulayarak oldukça güzelleştirmektedir.

Kliniğimizde yapılan uygulamalar Türk Tabipler Birliğinin belirlemiş olduğu kat sayılar üzerinden fiyatlandırılmaktadır.Ücret ödemelerinde kliniğimizde kredi kartı geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder